Digitalni brezkontaktni IR termometer YNA-800B – Jericho

TRGOVINA

Razkužilo za roke AlcoGel 50ml (1.7oz)
24 aprila, 2020
Premium SAUNA MASKA ZA OBRAZ 50ml
12 januarja, 2021
Prikaži vse

Digitalni brezkontaktni IR termometer YNA-800B

41.86 z DDV

YNA-800B je visoko natančen brezkontaktni termometer za merjenje temperature v samo 1 sekundi! Je priročen in obvezen pripomoček v vsakem domu. Enostavna uporaba omogoča preprost način ugotavljanja povišane temperature tako doma, kot tudi v službi, na letališčih, bolnišnicah itd.

Zaradi infrardeče tehnologije je merjenje temperature zelo enostavno in brez stresa. Prav zato je termometer zelo primeren za uporabo pri otrocih, saj jim lahko temperaturo izmerite tudi ko spijo. Zaradi izogiba stika s kožo, je bolj higiensko, saj preprečuje širjenje mikrobov. Po 15 sekundah se termometer samodejno izklopi. Pri merjenju se upošteva razdaljo od 3 cm do 5 cm od telesa oz objekta.

 

Opis
  • Zelo enostavna uporaba z samo enim gumbom
  • Teža: 50g
  • Velikost: 130mmx35mmx32mm
  • Čas merjenja: 1 sekunda
  • Baterije: 2x AAA
  • Samodejni izklop po 15 sekundah

Kako deluje infrardeči termometer?

Infrardeči termometri določajo temperaturo posameznika ali predmeta, ne da bi bil potreben neposreden stik. V osnovi vsako telo s svoje površine seva infrardečo energijo, ki je del elektromagnetnega valovanja. Infrardeči termometer zajame to sevanje z optično lečo in svetlobno energijo meri elektronsko. Ta meritev se nato matematično pretvori v temperaturno vrednost, ki jo prikazuje termometer.

Navodila za uporabo:

Za meritev temperature postavite termometer na razdaljo 3 do 5 cm od telesa in pritisnete sredinski gumb na termometru. V 1 sekundi se bo višina temperature izpisala na ekranu. Če želite menjati med °C in °F zadržite gumb za 5 sekund. Po 15 sekundah se termometer samodejno izklopi.

Prijava

Ali ste pozabili geslo?