Sol za kopanje 750g – naravna – Jericho

TRGOVINA

Piling iz soli z aromatičnimi olji pomaranče 500g
29 septembra, 2017
Sol za kopanje 250g – naravna
2 oktobra, 2017
Prikaži vse

Sol za kopanje 750g – naravna

11.10 z DDV

Sol za kopanje Jericho vsebuje enkratno formulo mineralov in elementov Mrtvega morja, ki so poznani po njihovem učinku mehčanja kože. Uživajte v sproščujoči in osvežilni moči Mrtvega morja v vaši banji.

Kategorija:
Opis

Sol mrtvega morja je izredno bogata z minerali, naravno prisotnimi v Mrtvem morju. Sol pridobljena iz Mrtvega morja deluje izredno blagodejno ter terapevtsko na kožo in telo. V svoji sestavi ima prisotne pomembne minerale, kot so magnezij, natrij, kalij, kalcij, brom in druge. Raziskave so dokazale učinkovitost kopeli s soljo Mrtvega morja pri različnih težavah s kožo (luskavica, dermatitis, ekcemi, lišaji,…)

Lastnosti:

Sol mrtvega morja se uporablja za kopeli in kot dodatek kozmetičnim izdelkom, saj ima blagodejne učinke za kožo in telo. Na kožo deluje razstrupljevalno (detox) in očiščevalno. Iz kože odstrani strupe in jo intenzivno revitalizira. V telesu vzpostavlja ravnovesje in uravnava kožne funkcije. Poskrbi tudi za hitrejšo obnovo kožnih celic. Terapija s kopeljo je primerna za vse tipe kože tudi problematično ali tako podvrženo raznim kožnim težavam. Koža je po uporabi nahranjena, bolj prožna, sijoča in po izgledu bolj zdrava.

Navodilo za kopel:

Kopel pripravite tako, da vanjo dodate približno 100 do 200g soli in vodo segrejete na 37° C. V vodo lahko dodate tudi nekaj kapljic priljubljenih eteričnih olj. Terapija naj traja od 15 do 20 minut. Če želite (pri luskavici) lahko opravljate tudi le delne kopeli, na primer samo noge ali komolce. V tem primeru prilagodite količine soli želenim potrebam.

Prijava

Ali ste pozabili geslo?