NEGA KOŽE Z LUSKAVICO – Jericho

NEGA KOŽE Z LUSKAVICO

PRAVILNA UPORABA PILINGA
23 januarja, 2020
PRAVILNO UMIVANJE ROK
25 marca, 2020

NEGA KOŽE Z LUSKAVICO

NEGA KOŽE Z LUSKAVICO, DERMATITISOM, LIŠAJI, EKCEMI,…

 

1. korak

3x tedensko si privoščite kopel s soljo Mrtvega morja.

Pozimi 2x tedensko, ker je koža bolj suha. Sol iz Mrtvega morja je izjemnega pomena pri negi kože z luskavico, saj ima v svoji sestavi pomembne minerale kot so magnezij, natrij, kalij, kalcij, brom in druge. Kopeli z mlačno vodo dodajte od 100 do 200g soli in se namakajte 15 do 20 minut. Pri brisanju z brisačo, kože ne drgnite, temveč jo samo trepljajte.

2. korak

V vmesnem času je priporočljivo umivanje obolele kože z milom iz črnega blata. Njegova posebna sestava mineralov Mrtvega morja deluje nežno do kože in jo globoko očisti.

3. korak

Po kopeli sledi obloga iz črnega blata Mrtvega morja. Uporaba črnega blata deluje na kožo terapevtsko in pomaga pri srbečici in vnetjih kože. Zaradi vlažilnega učinka, kožo zelo hitro pomiri in ji vrača elastičnost, ter ji povrne ravnovesje vseh potrebnih hranil.

Nanos blata je potreben takoj po končani kopeli, v razponu 3 minut. Po 20 minutah, ko se blato posuši, kožo dobro speremo.

4. korak

Na koncu zaključimo nego z nanosom Gela aloe vera, ki ga po želji nanesemo na obolelo kožo. Gel je bogat z aloe vero, je rahlo anestetičen, lajša srbečico, otekanje in bolečine.

Če je koža močno izsušena lahko nanjo nanesemo Maslo za telo, ki izredno vlaži kožo in jo bogato revitalizira.

 

AKCIJA OB NAKUPU OBEH IZDELKOV

Sol 250g + Milo iz črnega blata + Blato 500g + Aloe vera + Maslo za telo

KUPI ZDAJ

Opravi nakup za samo 50€ !
Brezplačna poštnina!

 

Prijava

Ali ste pozabili geslo?